wat we doen

RijTech Components heeft de professionele gereedschappen in huis om uw vervuilde terras, oprit of bestrating grondig te kunnen reinigen.

Onze apparatuur is instelbaar op druk en op temperatuur. Wij zijn mobiel en kunnen meestal op elke plaats de reiniging aanpakken.

Reiniging van terras en bestratinG

  • Voordat wij starten met de reiniging van uw terras of bestrating maken wij ruimte op de werkplek, mits u dit zelf niet kunt uitvoeren.
  • Het grove vuil wordt eerst verwijderd. Het onkruid wordt na overleg met u voor het grootste deel weggehaald.
  • Met de juiste druk starten wij de reiniging. Nadat we de voorreiniging uitgevoerd hebben zullen wij starten met de naspoeling.
  • Uw terras of bestrating zal de oorspronkelijke kleur zo goed als mogelijk weer terug krijgen. Voegen die open staan zullen wij met de juiste middelen weer sluiten.
  • Uiteraard zorgen wij ervoor dat de werkplek schoon en netjes wordt achter gelaten.
  • Na de reiniging kunnen wij voor u ook de voegnaden behandelen met een onkruidvernietiger of groen algenverwijderaar.

Reiniging van tuinaccessoires

Heeft u uw terras of bestrating laten reinigen dan gaat u natuurlijk niet de vervuilde tuinaccessoires terug plaatsen. Wij kunnen de reiniging voor u verzorgen.

Alles wordt na overleg met u grondig schoongemaakt.

U kunt dus kiezen voor een totaal reinigingspakket.

Reinigen van wanden en gevels

Elke wand of gevel heeft ook last van de weersinvloeden en worden vuil en grauw. Het mooie aanzicht van vroeger is er niet meer.

RijTech Components kan samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wij zullen een passend voorstel voor u maken.

Reiniging van hout- en raamwerk

Het reinigen van uw houtwerk zoals dak gordingen, balkons, hekwerken en uw raamwerk kunnen wij voor u uitvoeren. Het minimaal 1x per jaar grondig schoonmaken verlengt de levensduur van deze materialen.

Elke situatie wordt door ons vooraf bekeken voor het maken van een goed voorstel.

Reinigen van dakgoten

Het reinigen van uw dakgoten kunnen wij voor u uitvoeren. Belangrijk is dat dit minimaal 1x per jaar wordt uitgevoerd om lekkages via uw dakgoot te voorkomen.

Elke situatie wordt door ons vooraf bekeken voor het maken van een goed voorstel.

offerte aanvragen

Heeft u een vraag? Of wenst u een offerte te ontvangen? Vul dan het formulier in. We proberen een zo goed mogelijke kosteninschatting te maken zodat u voor geen verrassingen komt te staan.

© Copyright - Een Schoonterras