over ons

Eenschoonterras.nl is een kleine organisatie en onderdeel van RijTech Components B.V. Wij houden ons sinds 2011 bezig met het reinigen van onder andere terrassen, parkeerterreinen, bedrijfspanden en -hallen, restaurants, etc.

Wij geloven erin dat we buitenmensen zijn en dat zie je wanneer het lekker weer is in Nederland. Zodra de zon schijnt, gaan we naar buiten. En hoe lekker is het om dan in je eigen tuin of op een terras te zitten. Helaas zorgen de herfst- en wintermaanden voor aanslag op diverse ondergronden, maar daar zijn wij voor!

Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van een schoon en veilig terras. Ook bij de verkoop van uw woning/pand helpt een schoon terras/terrein voor een representatief voorkomen.

 

Ons werkgebied

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk 50 kilometer rondom Heerenveen. Wij staan er echter voor open om projecten buiten dit gebied op te pakken. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

John rijken

Eigenaar & Reinigingsexpert

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Of wenst u een offerte te ontvangen? Vul dan het formulier in. We proberen een zo goed mogelijke kosteninschatting te maken zodat u voor geen verrassingen komt te staan.

© Copyright - Een Schoonterras